Bioenergiser Professional Detox Voetenbad
search
  • Bioenergiser Professional Detox Voetenbad
  • Bioenergiser Professional Detox Voetenbad

Bioenergiser Professional Detox Voetenbad

Bioenergiser Pro detox voetenbad

BioEnergiser detox spa voetenbad voor zakelijk gebruik.

Complete set: voetenbad, timer, spoel/spieraal, voetenbad beschermzakken, laag sodium zout, DVD, handleiding

 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

BioEnergiser Detox Spa voetenbad professional

De BioEnergiser detox spa voetenbad kopen kunt u veilig en vertrouwd bij Mani Vivendi. Maar waarom zou u dat willen? De BioEnergiser detox spa voetenbad is een revolutionair en gepatenteerd systeem waarmee u binnen 30 minuten op een ontspannen manier kunt ontgiften. U voelt u snel weer vitaal en fit. Het lichaam komt weer in balans en het immuunsysteem verbetert door een paar simpele en prettige behandelingen. Ervaar het zelf!

Het BioEnergiser D-tox Spa professional voetenbad is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC. De BioEnergiser detox spa voetenbad professional is zoals de naam al zegt voor professioneel gebruik. Dit model is erg gebruiksvriendelijk voor veelvuldig behandelen met een groot gemak.

 

De Profesionele uitvoering

De BioEnergiser Pro is de professionele versie van de BioEnergiser home. De werking is hetzelfde, hij is alleen luxer uitgevoerd.

De spoel is onder een kleine kap geplaatst, en daaraan vastgemaakt. De montage is daardoor erg eenvoudig. De spoel kan ook niet tijdens het gebruik omgestoten worden. DE kap is verder voorzien van een zacht blauwe lichtgloed (led lampjes), een zout indicator en een digitale klok. Met de zoutindicator kunt u precies de juiste hoeveelheid doseren.

Minder en meer zout.

De ontwikkelingen staan niet stil. Het zout is om de gelijdbaarheid van het water te verbeteren. Door verbeteringen aan de spoel zal deze minder snel roesten. Het water wordt minder snel zwart van de roest. Door deze verbeteringen is er in het begin minder zout nodig. Naarmate de spoel ouder wordt, wordt de geleidbaarheid van de spoel minder en heeft u meer zout in hte water nodig ter compensatie.

Bent u geinteresseerd in de BioEnergiser Pro, of heeft u vragen, laat het ons weten.

 

De BioEnergiser Detox Spa voetenbad kopen?

Een complete set bestaat uit: voetenbad, spoel, timer, opberghoesjes, voetenbadzakken, zout, DVD, handleiding).

Beschermzakken, 100gr laag sodium zout, DVD, handleiding. 

Wilt u meer detox voetenbad informatie bezoek de site: www.bioenergiser.nl

Bekijk de Bioenergiser gebruikersvideo op Youtube: Bioenergiser Youtube

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.