Detox Pleisters

Kinoki pleisters Haal gifstoffen uit je lichaam terwijl je slaapt. Ideaal toch? Eeuwenoude wijsheden uit Japan zijn generatie op generatie doorgegeven. De kennis van toen resultaat vandaag de dag in de mogelijkheid om je lichaam te kunnen reinigen met Kinoki pleisters.

De pleisters zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals boomschors,  sakura, shitosan, tourmalijn, hout, azijn, meloen, bamboo enz . De pure plantaardige stoffen en mineralen hebben samen een ontgiftende en vitaliserende werking. Je plakt voor het slapen gaan 1 pleister onder beide voeten en als je wakker wordt haal je hem er weer af. De 20 pleisters zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Goed voor een 10-daagse detox kuur. 

Resultaat De detoxpleisters helpen het lichaam te herstellen. Zo zorgt het ook voor een verbetering van de bloedcirculatie, toename van de stofwisseling en het activeren van de bloedcellen. Uiteindelijk kan het ook gewrichtspijnen verzachten, de kwaliteit van de slaap bevorderen en lichaamsvochten uitdrijven. U zult lichaamsgewicht verliezen door het lichamelijk herstel als alle giftige blokkades weg zijn. Na een paar nachten zie je al resultaat door het kleurverschil in de pleister, voor en na het dragen en na de 10-daagse kuur voel je je weer fit en vitaal. 

Keurmerken De Kinoki pleisters zijn goedgekeurd in Europa door de Europese CE keurmerken.

U zocht ook: 

kinoki detox voetpleisters recensies,  kinoki detox ervaring,  kinoki detox voetpleisters,  kinoki detox voetpleisters forum,  kinoki detox voetpleisters gebruiksaanwijzing, kinoki detox pleisters, kinoki detox foot pads review, kinoki detox voetpleisters ervaring

Subcategorieën

Actieve filters