Afslank Ringen

Afval ringen kopen? Dit kan bij Kinoki.nl

Je zou graag makkelijk en snel willen afvallen, maar je hebt er ook weer niet alles voor over? Bovendien weet je dat niet ieder dieet even gezond is omdat je vaak naast dik makers ook belangrijke bouwstoffen weglaat. Wat nu? Iets nieuws? Nee, juist iets heel ouds! De eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur brengt uitkomst. Zeker als je die combineert met magnetisme! Nu kun je afvallen zonder zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid. Wel eens gehoord van magnetische teenringen?

Stimulatie
Natuurlijk is niet alles eeuwenoud aan deze techniek. Zo zijn de ringen gemaakt van zachte siliconen, zodat ze geen allergische reactie kunnen opwekken. De basis komt uit de oude Chinese geneeskunde. De ringen stimuleren de acupressuurpunten op je grote teen en als je wilt ook de tweede teen, met een sterk magnetisch veld van 1100 Gauss. Dit is dus afvallen zonder moeite.

Waarom zou jij willen afvallen?

U wilt toch ook: 

De oude kleding weer aan kunnen?
Weer energieker voelen?
Uw gezondheid verbeteren?
Weer in de spiegel durven kijken?

Hoe afvalringen te gebruiken?
Bevestig de teenringen om je grote tenen, met de magneet midden aan de onderkant van de teen. Dan gewoon doen wat u anders doet; de teenringen doen het werk. u kunt de ringen (2 stuks) wassen in handwarm water met een klein beetje afwasmiddel.

Deze afvalringen worden veel bebruik met Kinoki Detox pleisters. 

afvalringen, afval ring, afval ringen, afvallen magnetische teenring

Actieve filters