Effecten van een Kinoki Detox Pleisters

Een kinoki detox pad voetpleister van is simpele manier om indrukwekkende resultaten te boeken op gebied van ontgifting.

De resultaten van de detox pads zijn over de hele wereld zo overweldigend geweest dat experts in de medische industrie zonder uitzondering de met lof spreken over deze manier van ontgiften.

De detox pleister helpt het lichaam een optimale gezondheidstoestand te bereiken door verbetering van de bloedcirculatie, toename van het metabolisme, activering van de bloedcellen, verzachten van gewrichtspijnen, verbetering van de kwaliteit van de slaap en het uitdrijven van lichaamsvochten met gifstoffen.

Het geheim dat schuil gaat achter de curatieve en toxineabsorberende pleister is nog niet opgehelderd. Eén theorie suggereert dat het lichaam een onzichtbare levende kracht of doordringende energie vertoont, gelijkaardig aan het chi-concept in de traditionele Chinese geneeskunde. Wanneer men deze energie blokkeert of beperkt kunnen verschillende ziektebeelden optreden. De voeten werden beschouwd als de sleutel om de doordringende energiepatronen in banen te leiden, te controleren en vrij te maken. Men denkt daarbij dat het stimuleren van de circa 7000 zenuweinden in het voeteinde de stroom van deze vitale energie in de verschillende delen van het lichaam kan vrijmaken. Deze energie bevordert dan de genezing.

Na verschillende jaren van onderzoek in Japan, naar de lange levensduur en de weerstand van de bomen in de wouden, kwam men in Japan tot de ontdekking dat bepaalde extracten van oude bomen de unieke eigenschap bezaten om de toxines uit het lichaam te absorberen. Dankzij verder onderzoek en het toevoegen van andere natuurlijke actieve bestanddelen kwam de natuurlijke toxineabsorberende Detox Pads pleister tot stand.

De detox pleister is een wonderlijk nieuw product dat het lichaam ontgift, gebruik makend van o.a. de extracten van de eik, beuk en sakura Æ boom. Het absorbeert gifstoffen, verlicht pijn, ondersteunt een betere bloeddoorstroming, vermindert zwellingen en bevordert een betere nachtrust. Aan te raden is dat u minimaal een kuur van 10 dagen doet. Afhankelijk van uw situatie doet u één of meerdere kuren met een tussentijd van ongeveer 10 dagen. Ook kunt een proefpakketje bestellen om het een nachtje uit te proberen. U kunt dan zelf zien hoe de pads bruin (vies) worden.

VOORBEELD:

Plak de Kinoki detox pads voor het slapen onder je voeten, of ergens anders op het lichaam waar u klachten heeft. Laat het de hele nacht zitten, en 's Morgens ziet u het resultaat.