Voordelen van een WebwinkelKeur

Kinoki.nl is aangesloten bij webwinkelkeur zodat u veilig kunt shoppen bij webwinkel die transparant en duidelijk beleid voert. Wij voldoen aan deze strenge keurmerk eisen. 

www.webwinkelkeur.nl

Veilig shoppen

Gecontroleerd door webwinkelkeur

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. Ze controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. Ze proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vraagt WebwinkelKeur vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden. Heeft u bij Kinoki.nl een product aangeschaft?

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. WebwinkelKeur vragen geen hoge vergoeding aan de leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. Daarbij is WebwinkelKeur zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.