Werking Kinoki detox pleisters

Gifstoffenin het lichaam

u kunt het lichaam bekijken als een drukke weg van zenuw en bloedbanen. Dagelijks neemt het lichaam gifstoffen op via onze voeding, milieuverontreiniging, roken enz enz.

Toxische werking

Vele mensen zien over het hoofd dat een lichaam overladen met toxines een reeks symptomen zal vertonen. Hiertoe behoren constipatie, een opgezwollen maag, moeilijke vertering, gasvorming, vermoeidheid, toename van het gewicht, overdreven slijmen, zwak concentratievermogen, hoofdpijn, gevoelige huid, geheugenstoornis, depressie, lichaamsgeur en kortademigheid. Ons lichaam weet niet hoe de toxines in de bloedstroom te verwerken. Het weet niet hoe ze af te scheiden zodat ze zich opstapelen tot schadelijke hoeveelheden of omgezet worden tot stoffen die in wisselwerking treden met het metabolisme.

Hoe werken de Kinoki detox pleisters?

Na het aanbrengen van de Kinoki detox pleisters onder de voetzolen treden de voetpleisters reeds na enkele minuten in werking door het contact met het lichaam. De Kinoki detoxpleisters bevorderen de afgifte van gifstoffen in het lymphesysteem, heft de blokkades daardoor op en de gifstoffen verlaten het lymphesysteem. De ingrediënten in de pleisters produceren negatieve ionen en absorberen eveneens ongewenste gifstoffen.

Negatieve ionen worden geactiveerd in de Kinoki detox pleister, deze Negatieve ionen zijn goed voor u. De hoge niveaus van negatieve ionen bevinden zich in frisse lucht op bijvoorbeeld stranden, in de bergen en bossen.

De combinatie van ingrediënten in de voetpleisters produceert ver-infrarode-stralen. Deze stralen resoneren met de eigen energie van het lichaam om het lichaam op die manier te verwarmen. Dit bevordert een betere omloop en het openen van de poriën, om de aanwezige gifstoffen te elimineren. De absorptie en de insluiting van de verdreven gifstoffen wordt bereikt door een natuurlijk en krachtig absorberend citosan poeder gewonnen uit krab schild, dat zich in de voetpleisters bevindt.

Uitwerking van de Detoxpads:

Het primaire effect van de Detox Pads is de ontgifting. Wanneer de gifstoffen uit het lichaam verwijderd zijn voelt men een verbetering van de bloedsomloop, een vermindering van de spier- en gewrichtspijnen, maar ook een verbetering van de slaap.  

werking kinoki ontgiften

De kinoki detox pads voetpleisters brengen niets in het lichaam. Ze bevorderen de reflexpunten onderaan de voet, hierdoor ontstaat een betere bloedcirculatie en kunnen opgehoopte gifstoffen vrijkomen die in de detox pleister vastgehouden worden. Drink voldoende water voor het slapen gaan en bij het opstaan om de rest van de gifstoffen uit te plassen.

Detox pleisters review, Kinoki detox pleisters ervaringen laat het hier bij ons achter op de site.