Kinoki gebruiksaanwijzing

U kunt de Kinoki detox pleisters aanbrengen op vele lichaamsdelen die u wilt ontgiften.

Uw  lichaam grondig en efficiënt ontgiften, daar hoeft u heus geen uren voor uit te trekken en de deur niet meer uit. Gebruik de kinoki detox pleisters ‘s nachts en laat de detoxpads het werk doen. Een reiniging en balanceert uw lichaam terwijl u slaapt, zodat u ’s morgens niet alleen fris, maar ook voor energie en gezond opstaat.

Bekijk onderstaand voorbeeld:

Ook kennis van voetreflexologie kan u bij het detoxen helpen, bekijk onderstaand voorbeeld waar de Kinoki detoxpleister te gebruiken:

•Zone 1: u brengt de Kinoki detoxpads aan net onder de tenen. Dit is vooral geschikt voor vermindering van slaapproblemen, een stijve nek, , hoofdpijn, sinusitis en schouderpijnen.
•Zone 2: u brengt de Kinoki detoxpads aan in het midden van uw voetzool. Daardoor krijgt u een algemene grondige ontgifting. Ook waterretentie en constipatie worden zo gunstig beïnvloed.
•Zone 3: u brengt de Kinoki detoxpads aan ter hoogte van de hiel. Deze voetreflex zone is vooral geschikt voor vermindering van lage rugpijnen, kniepijn en menstruatiepijn.

1. Haal het zakje met de Kinoki detoxpad uit het plastic. 
2. Leg de Kinoki voet pleister met de afdekfolie naar boven op tafel en houdt de detoxpleister met het kleinste gedeelte van de afdekfolie op de tafel gedrukt. 
3. Trek het grootste gedeelte van de afdekfolie van de voet pleister af. 
4. Blijf nog steeds de voet pleister op tafel drukken via de strip afdekfolie. 
5. Plak detoxpads met de glanzende kant in het midden van de voetpleister, zodat rondom van de detoxpads evenveel pleister overblijft. 
6. Plak de voetpleister dwars onder uw  voet in de voetholte of een ander lichaamsdeel.
7. Verwijder de kleine strip afdekfolie van de voetpleister. 
8. Duw de gehele pleister met Kinoki detoxpads goed aan tegen de huid.