Lijst van producten op merk Kinoki Detox

Kinoki is de grootste aanbieder van detox pleisters werelwijd

Kinoki Detox pleisters zijn zorgvuldig samengesteld.

Deze Japanse Kinoki detox voetpleisters zijn een ware rage op gezondheidsgebied! De Kinoki ontgiftingspleisters verwijderen giftige stoffen uit het lichaam terwijl je slaapt. Het gebruik van de detox pleisters ontgiften het lichaam, gaat vermoeidheid tegen, bevordert gewichtsverlies en brengt je lichaam in balans. De kinoki detox pads zijn gemakkelijk in gebruik en het resultaat is direct de volgende ochtend merkbaar. Je plakt de detox pleisters voor het slapen onder je voeten en ’s nachts doet de detox pleister zijn werk terwijl u slaapt.

De werkzame ingrediënten van de pleisters zijn vervaardigd uit puur natuurlijke ingrediënten en mineralen die gezamenlijk een zeer ontgiftende en vitaliserende werking hebben.

Essentiële onderdelen die in elke pad zijn: Negatieve ionen, citosan krab schild, vitamine C, maïszetmeel, bamboe azijn, toermalijn, plant poeder, en hout azijn. De speciale mix van ingrediënten is ontworpen om afval optimaal te onttrekken uit het lichaam en vast te houden in de Kinoki Detox Pleister.

De Kinoki detox pads zijn goedgekeurd in Europa door de Europese CE en GMP keurmerken. 

Let op! Gebruik de pleisters niet bij open wonden, in geval van zwangerschap of borstvoeding, bij allergie voor zee- en schelpdieren of indien de verpakking gescheurd is.

Actieve filters