Bioenergiser Home Classic Detox Voetenbad
search
 • Bioenergiser Home Classic Detox Voetenbad
 • Bioenergiser Home Classic Detox Voetenbad

Bioenergiser Home Classic Detox Voetenbad

€ 199,00
Inclusief belasting

Bioenergiser Classic detox voetenbad

BE100 BioEnergiser Detox Spa voetenbad.

Complete Ionic Spa set: voetenbad, timer, opberghoesje, spoel/spieraal, voetenbad beschermzakken, laag sodium zout, DVD, handleiding

 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

BioEnergiser D-Tox Spa

2 weken GRATIS 60 Kinoki Detox Pleisters om in de nacht nog extra losgekomen gifstoffen te verwijderen na uw detox voetenbad.

Wilt u een voetenbad kopen? De BioEnergiser D-Tox Spa classic heeft een revolutionair en gepatenteerd systeem. Met dit voetenbad kunt u in 30 minuten tijd ontgiften en u snel weer vitaal en fit voelen. Het brengt uw lichaam weer in balans en het verbetert uw immuunsysteem middels een paar simpele en prettige behandelingen.

De behandeling.

De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van je voeten in het voetenbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bioenergetisch veld wordt gegenereerd.  Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben erg veel poriën en bieden daarmee de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiënt en gemakkelijk uit te voeren.

Na enkele minuten zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door

 • de stroom die door de zoutoplossing gaat
 • mineralen in het water
 • moleculen die op de voeten zitten
 • afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden
 • metaalmoleculen van de spoel 

Op de tijdklok van de BioEnergiser zijn 6 lampjes die per 5 minuten verspringen. Aan het einde van de behandeling is er een toon dat de behandeling is afgelopen. Er wordt aangeraden om voor en tijdens de behandeling een glas water te drinken om de ontgifting te bevorderen. 

Hoe vaak zal ik deze behandeling doen?

Na één behandeling voelt u zich al een stuk vitaler, uw heeft meer energie en voelt zich minder gestrest. Aangeraden wordt om een reeks behandeling te uit te voeren om de balans in het lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna één tot twee keer per maand een onderhoudsbehandeling. Natuurlijk verschillen de resuktaten per persoon. Natuurlijk heeftt uw leefstijl een grote invloed op hoe vaak een behandeling gewenst is.

 

Contra indicaties

Een voetenbad kopen doet u niet als u:

 • Epilepsie heeft.
 • Een pacemaker heeft.
 • Zwanger bent.
 • U jonger dan 5 jaar bent

 

De D-tox Spa Home van BioEnergiser is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC.

Tijdens klinische testen met de BioEnergiser Detox Spa zijn bewezen resultaten bereikt in de behandeling van: Eczeem, psoriasis, been oedeem (vochtophoping),hyper hidrosis (overmatig transpireren),lymfe oedeem, slechte huid en puistjes, verkoudheid griep,apathie en futloosheid, hoofdpijn en migraine, slechte adem en lichaamgeur, jicht en reuma. Lees over het Bioenergiser onderzoek van Dr M. Drapper hier:

Complete Bioenergiser Classic set bevat: Voetenbad,  timer, opberghoes, spoel/spiraal, voetenbad beschermzakken, 100gr laag sodium zout, DVD, handleiding. 

Wilt u meer detox voetenbad informatie bezoek de site: www.bioenergiser.nl

Bekijk de Bioenergiser gebruikersvideo op Youtube: Bioenergiser Youtube

75 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.