HydroSana detoxvoetenbad ontgiften energie, fit, gezond en vitaal. Ontgiften, detoxen, ontgift, health, vital
search
  • HydroSana detoxvoetenbad ontgiften energie, fit, gezond en vitaal. Ontgiften, detoxen, ontgift, health, vital

Hydrosana Detox Voetenbad

€ 149,00
Inclusief belasting

Hydrosana detox voetenbad

Hydrosana detox spa voetenbad nu voor iedereen

Complete set: voetenbad, timer, opbergbox, 3 x spoel/spieraal, laag sodium zout, handleiding

 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Hydrosana detox spa voetenbad.

Door met de Hydrosana Detox voetenbad te ontgiften kun je weer snel en gemakkelijk fit, vitaal en gezond voelen.

De HydroSana is economisch ontwikkeld en geporduceerd. Met deze Hydro Ion Detox Spa kan nu echt iedereen detoxen. Ook deze HydroSana is niet medisch gekeurd zoals de Bioenergiser, maar ontgift en is eenvoudig in gebruik. U kunt thuis in 30 minuten weer fit, gezond en vitaal voelen. Het geeft je meer energie doordat het de cel helpt om beter voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen uit te scheiden. Een regelmatige behandeling met de HydroSana detox voetenbad zorgt ervoor dat de opgehoopte gifstoffen in je lichaam los komen en het lichaam verlaten. Hierdoor wordt je immuunsysteem sterker, je algehele gezondheidstoestand verbetert en je voelt je wee snel fit en vitaal.

Er zijn een aantal manieren om te ontgiften, het detox voetenbad van HydroSana is een veilig, makkelijk en efficiënt hulpmiddel om afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Gemakkelijk en fijn bij u thuis in 30 minuten zonder de deur uit hoeven en wanneer het u uit komt.  

De HydroSana is makkelijk in gebruik en......  Het past in elke salon of behandelkamer, en is makkelijk te plaatsen en verplaatsen. Voor uw klant is het een echte beleving.   

Complete HydroSana set bevat: Voetenbad,  timer, opbergbox, 3x spoel/spiraal, 300gr laag sodium zout, handleiding. 

Wilt u meer detox voetenbad informatie bezoek de site: www.hydrosana.nl

 

detox spa, detox voetenbad, detox voetbad, detoxbaden, omegadetox, ontgiftingsvoetenbad, ontgiften, detoxen, ontgift, ontgiftingskuur, detox kuur, detoxvoetenbad, detoxvoetbad, bio-energiser, ongift, ion spa, detoxspa, bio-energiser, d-tox, bioenergizer, spa, system, detox systeem, detox hydrosana, detox week, nieuwe energie, detox spa's, detox kuren, omega, aquadetox, engergize, re balance, total style, bioenergisers

96 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.